67 13 70 30
  • Bambustrapp 40mm caramel
  • 38mm bambsplater komprimert caramel
  • Industrigulv i trapp - komprimert caramel
  • 3x20mm bambusplater
  • Kompriemert bambusgulv og tilsvarende trappetrinn

Bambus i trappa

Ny trapp eller rehab? Vi har materialene som trengs til ditt trappeprosjekt.

Bambusplater

Bambusplater er meget godt egnet til bruk som trappetrinn, enten det er rehab av en eksisterende trapp eller en helt ny trapp. Interplywood leverer ubehandlede fullformat-plater i

40mm bambsplater vertikal caramel

40mm bambsplater vertikal caramel

bambus som kan bearbeides hos trappefabrikant eller møbelsnekker til ønsket design. En trapp i bambus skiller seg ut med sin unike struktur, hvor særlig den lagdelte konstruksjonen som er synlig fra siden, gir bambustrappen et elegant særgpreg. Vi leverer bambus møbelplater i en rekke tykkelser, men 40mm er den mest brukte til trappetrinn. Alle plater leveres ubehandlet fra vårt lager i fullformat (244x122cm). Bearbeiding av bambusplatene til ferdige trinn gjøres på verksted. Har du bare en ide om at det kunne være tøft med en bambustrapp, men vet ikke hvordan du skal gå frem? Ta kontakt med oss. Vi kjenner mange verksteder i bransjen.

Møbelplater

Hvis du har en eksisterende trapp du vil kle i bambus, kan du bruke tynnere møbelplater. Vi har møbelplater i bambus i diverse tykkelser.

Bambus møbelplate 25mm caramel

Bambus møbelplate 25mm caramel

7mm, 16mm, 20mm, 25mm og 30mm. På bildet ser du en bambus møbelplate montert på en hvitmalt ståltrapp.

 

Industrigulv i trapp

Et alternativ til å bruke bambus møbelplater i trinnene kan være å kle inn trappen med industrigulv. Bambus industrigulv kan monteres i inntrinn og opptrinn etter eget ønske.

Industrigulv i trapp - caramel

Bambus industrigulv i trapp