Hva er egentlig "vedlikeholdfritt"?

Har ordet mistet sin betydning?

Når ord mister sin mening
Snart finner man ikke et terrassegulv på markedet som ikke påstås å være vedlikeholdsfritt. Vi mener at uttrykket dessverre har blitt utslitt og derfor delvis mistet sin betydning, men vi vil her slå et slag for den ekte vedlikeholdsfriheten.

Vedlikehold vs rengjøring
Først vil vi gjerne trekke et skille mellom vedlikehold og rengjøring. På samme måte som en bil må skifte filter og bytte olje (vedlikehold), må de fleste terrasser i naturmaterialer også tilføres olje eller beis for å holde seg fine år etter år. Bilen din bør også vaskes innimellom og det samme gjelder terrassen din (renhold).

Fiberon = ekte vedlikeholdsfrihet
Våre konkurrenter får påstå hva de vil, men vi er klare på ingen matcher Fiberon terrassegulv med Permatech™ coating. Det er definitivt et produkt som ikke krever vedlikehold. Det er ikke bare at den ikke trenger olje eller beis. Faktisk vil verken olje eller beis absorberes av materialet, på grunn av coatingen.

Enkel rengjøring
Når det kommer til rengjøring, spiller også Permatech™ på ditt lag. Den ligger som en sterk og tilnærmet evigvarende beskyttelse rundt komposittkjernen og sørger for at fett, møkk, alger og mugg ikke får sette seg. Du trenger stort sett bare å spyle terrasser din for å holde den ren.

  • Fett og flekker tørkes enkelt bort
  • Permatech™ coating rundt kjernen
  • Terrasse i tre uten vedlikehold
  • En typisk treterrasse med synlige skruer og beisebehov
  • Dette er det vel ingen som ønsker å bruke fritiden sin på...

Cortex skrue- og pluggesystem

Cortex er et smart skrue- og pluggsystem for montering av Fiberon terrassebord, særlig kantbord og trappetrinn. Cortex-pluggene leveres i matchende farge som Fiberon terrassebordene.

Läs mer

Slik produseres Fiberon komposittgulv

Resirkulert plast og trevirke

Läs mer